Slătineanul Marin Cosmin, războinicul de la Exatlon România

0
2934

În concursul sportiv fenomen, de la Kanal D, au pășit noi concurenți săptămâna trecută. Este vorba despre Mirela Spridon și Cosmin Marin, sportivi ce au venit în locul jucătorilor care au plecat din cauza accidentărilor, anume Diana Pivniceru și Andrei Anghelescu.

Mirela Spridon a intrat în forță în echipa roșie, cea a Faimoșilor, iar Cosmin în cea albastră, a Războinicilor. Tinerii curajoși s-au declarat încântați că se află în Republica Dominicană și speră să facă parte din acest reality-show până când se va striga câștigătorul.

Cosmin consideră  că echipa albastră îi era predestinată, deoarece mereu s-a considerat un Războinic. „21 de ani. O să împlinesc 22 tocmai de pe 9, acum. Lucrez în Jandarmerie, sunt cadru MAI. Am ajuns la Exatlon pentru că mi s-a părut o competiție destul de serioasă, eu fiind sportiv, mi-au plăcut și am avut parte întotdeauna de competiții. În viață chiar am fost ca un Războinic și am avut o atitudine de Războinic și nu am renunțat niciodată și mai mult că sigur nu o să renunț aici”, a declarat Cosmin în momentul intrării în competiție.

Războinicul Marin Gavril Cosmin are 22 de ani, înălțimea de 1.82 m și 80 de kilograme și lucrează în cadrul MAI. Noul concurent este orgininar din Slatina, judetul Olt. Timp de 16 ani a jucat fotbal și, în paralel, a urmat antrenamente de fitness și box. Pentru el, Exatlon reprezinta o provocare, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, și consideră că se identifică perfect cu acest concurs. Crede că poate face față cu brio dorului de casa și familie datorită psihicului sau puternic; îi plac provocarile și este hotărât să demonstreze ce poate și să își depășească limitele.