Slătineanul, în vârstă de 68 de ani, confirmat cu botulism a murit

1
455

Bărbatul în vârstă de 68 de ani, confirmat cu botulism, a murit pe patul spitalului. Slătineanul era internat în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Decesul pacientului a fost anunțat de DSP Olt.

Pacientul de sex masculin , în varsta de 68 ani,din Slatina, confirmat cu diagnosticul de botulism în data de 14.11.2022, internat in sectia ATI la SJU Slatina a decedat în data de 16.11.2022,ora 8.50, in ciuda eforturilor medicilor si a administrarii serului antibotulinic înaintea confirmarii cazului ( la momentul suspiciunii)”, transmite DSP Olt.

Reamintim că bărbatul a fost internat luni, pe 7 noiembrie, pe Secţia Neurologie cu diagnosticul: tetrapareză în observaţie etiologică. A doua zi starea pacientului s-a agravat, fiind transferat pe Secţia de Terapie Intensivă. Pentru că organismul bărbatului nu răspundea la tratamentul administrat în spital, medicii au decis prevelarea probelor biologice de la acesta,și trimiterea acestora la Bucureşti.

Cu o zi înainte să ajungă în spital, bărbatul consumase: brânză, ou fiert, carne de porc, mămăligă cu peşte macrou prăjit în ulei, dar şi piept de pasăre (cocoş). Apoi a început să se simtă rău.

1 COMENTARIU

Comments are closed.