Slătineanul Alexandru Filip CĂLIN, primul loc la Concursul Național de Interpretare vocală și instrumentală „Armonii de Toamnă”

0
372

A IV-a ediție a Concursului Național de Interpretare vocală și instrumentală „Armonii de Toamnă” by Harmony Music, a avut loc în data de 12 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00. Datorită condițiilor pandemice actuale, ediția din acest an, s-a desfășurt ONLINE.
În cadrul acestui concurs, Alexandru Filip CĂLIN, nepotul cunoscutului poet slătinean, Grigore Călin a obținut media 9,73, medie ce i-a adus primul loc, la categoria muzică instrumentală. Tânărul, în vârstă de numai 12 ani, cântă la vioară, iubind acest instrument ca pe el însuși.
Acesta este elev în clasa a v-a la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”.
Mai are două premii la Olimpiadele Naționale de la Ploiești și Târgoviște, când a participat că elev în clasa a 3-a si a 4-a.

Festivalul a fost destinat tuturor copiilor, adolescenților și tinerilor talentați, cu vârste cuprinse între 5-40 de ani, care îmbrățișează atât muzica pop, românească sau internațională, cât și cea populară, fie prin interpretare vocală sau instrumentală.
Concursul a fost organizat de Școala de Muzică „Harmony Music”, directorul festivalului fiind doamna prof. Amira-Maria Wadah.