Slatina: Trafic rutier deviat, în zona Hanului Cireaşov

0
181
Lucrările de reabilitare și deviere a rețelei de distribuție SP Oituz din zona străzilor Oituz- Prelungirea Pitești sunt în desfășurare, și de aceea s-au stabilit noi direcții de mers pentru autovehicule. Astfel, începând de luni, 16 mai 2022, circulația autovehiculelor pe sensul de mers Craiova-Pitești se desfășoară pe contrasens, din zona Hanului Cireașov, până în fața fabricii Sovercord, de unde se intră pe sensul normal de mers.
Circulația autovehiculelor este deviată de pe Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu- DN 65/ E 574.
Traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz.
Până în data de 30.06.2022, vor exista restricții de trafic în toată zona unde se efectuează aceste lucrări.” au declarat reprezentanții CAO.
Peste 70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare și deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, din Municipiul Slatina, a fost finalizată. Această lucrare face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+133612.