Slatina: O șoferiță a lovit două mașini parcate regulamentar

0
1303

În această dimineață, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Văilor, din Slatina, o șoferiță în vârstă de 18 ani a lovit două mașini parcate regulamentar. În urma evenimentului, tânăra s-a ales cu o amendă în valoare de 870 de lei și cu permisul de conducere suspendat pentru 60 de zile.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și două autoturisme ce se aflau parcate regulamentar.

În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.” a transmis IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate în eveniment.

Tânăra a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.