Polițiștii olteni au luat la puricat lăcaşele de cult, mijloacele de transport în comun şi zonele aglomerate

0
331

Inspectoratul de Poliție Județean Olt, cu suportul Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Poliției Locale, al Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au continuat în weekend controalele în contextul pandemiei. Poliţiştii olteni au verificat peste 850 de persoane, 300 de locaţii şi 195 de mijloace de transport în comun.
În cele trei zile au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul fiind limitarea răspândirii virusului Covid-19.
„Au fost verificate peste 850 de persoane, 300 de obiective/locații și 195 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 301 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală dispuse în această perioadă. Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție și să nu vă expuneți riscurilor”, transmite IPJ Olt.