Slatina: 41 de stații moderne de transport public

0
105
Primaria Municipiului Slatina are în implementrare proiectul cu titlul ”Dezvoltarea unei rețele de stații de transport public local inteligente și autonome (Intelli Bus Hub Net)” care presupune modernizarea a 41 de stații de transport public și introducerea unui sistem multi-modal de informare a călătorilor așa încât așteptarea vehiculelor să reprezinte o acțiune plăcută și sigură pentru călători.
Totodată, Primăria Slatina mai are în implementare proiectul ”Sistem integrat de plată a serviciilor comunitare” care propune un sistem de e-ticketing flexibil, adaptat la nevoile utilizatorilor.
Stațiile vor asigura informarea călătorilor în timp real, conexiune la internet, posibilitatea încărcării dispozitivelor mobile, schimbul de date cu vehiculele de transport public și siguranță prin supraveghere video. Un alt proiect care se apropie de final este Sistem integrat de plată a serviciilor comunitare (inclusiv transport public) care  propune un sistem de e-ticketing flexibil, adaptat la nevoile utilizatorilor. Principalele componente ale sistemului de e-ticketing sunt: validatoare montate în autobuzele electrice și seturi echipamente pentru controlori constând în dispozitive portabile de control și imprimante portabile; automate vânzare titluri de călătorie amplasate în stațiile de transport public; dotarea  centrului de comandă de pe str. Drăgănești nr. 25 cu echipamente corespunzătoare. Sistemul de e-ticketing este unul modern și facil, care are ca obiectiv oferirea unei experiențe cât mai plăcute călătorilor, oferind funcționalități complexe de la politici tarifare flexibile, bilete electronice sau modalități de achiziționare a titlurilor tarifare și informații diversificate.” au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.