Siminica Mirea: ”Propunerea de legalizare a canabisului în scop recreațional este una extrem de alarmantă”

0
185

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, respinge proiectul de lege privind legalizarea canabisului în scop recreațional, gândindu-se la tragediile întâmplate recent din cauza consumului de droguri. Social-democratul susține că legalizarea drogurilor nu este calea pentru România!

Votul meu va fi cât se poate de clar în Comisia pentru Sănătate din Senatul României: ÎMPOTRIVĂ! Drogurile reprezintă o amenințare la adresa sănătății noastre și a celor din jur. Propunerea de legalizare a canabisului în scop recreațional este una extrem de alarmantă. În calitate de senator PSD, mă voi opune vehement acestui proiect legislativ complet șocant, gândindu-mă, cu atât mai mult, la tragediile întâmplate recent din cauza consumului de droguri.

Prevenirea consumului de droguri nu înseamnă să le dăm liber copiilor la consum. Măsurile propuse de guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să fie sprijinite fără dar și poate! Ar trebui să ne întrebăm dacă cei care susțin legalizarea ar permite propriilor copii să consume canabis în cantitățile propuse.

Legalizarea drogurilor nu este calea pentru România! Haideți să ne concentrăm pe siguranța și viitorul copiilor noștri.” a transmis Mirea.