Siminica Mirea: ”La mulţi ani Poliţiei Române!”

0
147

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior şi pe actualul drapel al Poliţiei Române, după cum se arată pe site-ul oficial al Poliţiei Române, www.politiaromana.ro.

Cu acest prilej, senatorul de Olt Siminica Mirea a ținut să ureze un sincer și călduros ”La mulți ani” celor care zi de zi luptă pentru siguranța cetățenilor:

În fiecare an, de Buna Vestire, aducem recunoştinţă unei arme importante a statului român: Poliţia Română. Astăzi, se împlinesc 202 ani de atestare documentară a istituţiei de ordine şi siguranţă.

Le suntem datori cu mulţumiri pentru aportul lor la o societate sigură, pentru profesionalismul cu care îşi desfăşoară misiunea.
Doresc poliţiştilor şi întregului personal al acestei arme multe realizări, putere de muncă şi sănătate în desfăşurarea nobilei misiuni pe care o au. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru noi! La mulţi ani Poliţiei Române!” a transmis senatorul de Olt.