Ai nevoie de camera climatică TK120? La Precisa sigur găsești!

0
174

În ziua de azi este destul de ușor să găsim ce avem nevoie mai ales dacă ne mulțumim cu oferta destul de vastă a magazinelor de consum. Ne gândim însă oare vreodată că produsele pe care le cumpărăm au trecut prin numeroase teste pentru a fi etichetate drept produse sigure și care nu dăunează sănătății?

În caz că nu știați, de acest lucru se ocupă îndeaproape persoanele specializate care lucrează în laboratoare.

Aparatura de laborator necesară acestor cercetări poate fi procurată doar de la firme cu renume în domeniu, așa cum este și Precisa.

Calitate în domenii diverse găsești doar la Precisa

Fără îndoială că aparatura de laborator este indispensabilă în munca de cercetare. Astfel, printre firmele care și-au câștigat o reputație bună în acest domeniu se numără și Precisa, a cărei pagină oficială este precisa.ro.

Aceasta comercializează o gamă largă de aparatură de laborator, printre care aparatura necesară testării materialelor de construcții, consumabile de laborator, kituri și teste rapide în diverse domenii de cercetare.

Printre acestea din urmă se numără și camerele climatice, un ajutor de nădejde în multiple ramuri de utilizare.

Camera climatică, întrebuințări dintre cele mai diverse

Camera climatică este un dispozitiv care simulează condițiile reale ale mediului înconjurător prin controlarea temperaturii, umidității și a ciclurilor de zi/noapte. Astfel, camera climatica TK120 poate fi utilizată în domenii variate cum ar fi industria electrică și electronică, industria chimică și alimentară, cea farmaceutică, dar și în culturile de plante și țesături.

Inclusiv persoanele care se ocupă cu agricultura pot beneficia de calitățile unei camere climatice, deoarece cu ajutorul lor se pot face teste privind creșterea plantelor, germinare semințe, aclimatizări sau culturi de plante și țesuturi.

Ce caracteristici tehnice prezintă o cameră climatică

Camerele climatice prezintă o serie de caracteristici care le fac mai mult necesare întrebuințării în munca de cercetare. În primul rând, genul acesta de dispozitive au o capacitate mare, respectiv 155 de litri, dacă vorbim de camera climatică TK120. Apoi vorbim de securitatea asigurată de cele două uși, una la exterior prevăzută cu sistem de blocare și una transparentă la interior care permite vizualizarea.

În al doilea rând, controlerul digital programabil cu afișaj LCD asigură faptul că întregul proces poate fi programat pas cu pas.

Domeniul de temperatură al camerei climatice este situat între 10 și 60 de grade cu luminile stinse și între 0 și 60 grade cu luminile aprinse. Interiorul este confecționat din inox și prevăzut cu două rafturi standard, dar la nevoie se pot adăuga până la nouă rafturi.

Materiale didactice și instrumentar util, la Precisa ai de toate

Într-un laborator care se respectă se găsesc sute de produse, dar și instrumente necesare actului de cercetare așa cum ar fi foarfecele și pensetele de laborator, stative, spatule, dopuri, clești, cleme sau truse de disecție printre altele.

Inclusiv laboratoarele de școli sau facultăți pot beneficia de truse pentru orele de chimie, anatomie sau biologie, respectiv mulaje și truse didactice cu tot ceea ce este necesar inclus în trusă.

Pentru mai multe detalii privind aparatura sau prețurile, puteți accesa site-ul firmei Precisa.

Contact: office@precisa.ro