Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Olt, program normal de lucru sâmbătă

0
565

Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va lucra şi sâmbătă, pentru recuperarea întârzierilor apărute joi-26 octombrie, din cauza unor  defecţiuni apărute la un server central.

Sute de oameni s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineţii de joi la sediile direcţiilor de premise din toată țara, dar instituţia a fost închisă pentru public din cauza unei defecţiuni la un server. Defecţiunea apărută încă miercuri seară la serverul central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată, iar începând de vineri se va lucra în regim normal, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne.

Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din ţară să aibă program normal de lucru sâmbătă.

„Având în vedere situația creată pe parcursul zilei de astăzi, 26 octombrie 2017, în urma unor defecțiuni la nivelul sistemului informatic central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor nu și-au putut desfășura activitatea cu publicul, conform programărilor. În vedere recuperării întârzierilor create, sâmbătă, 28 octombrie 2017, activitățile serviciilor publice comunitare se vor desfășura în program normal de lucru cu publicul”, au declarat reprezentanții Prefecturii Olt.