11 percheziții pe raza județului Olt

0
933

În dimineața zilei de jpo, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt, au efectuat 11 percheziții pe raza județului Olt. Aproximativ 28.000 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, de pe raza județului Olt, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ  28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

5 persoane au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.