SERVICIUL DE AMBULANȚĂ OLT FACE ANGAJĂRI

0
1216

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nouă funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de asistent medical generalist cu S pentru Staţia Ambulanţă Slatina, patru posturi de asistent medical generalist cu PL (post liceală) pentru Staţia Ambulanţă Slatina, un post de asistent medical generalist cu PL pentru substația Ambulanţă Scornicești, un post de asistent medical generalist cu PL pentru substaţia Ambulanță Balş, un post de referent I și un post de referent II, ambele la Biroul „Mişcare şi Exploatare Auto”.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de licenţă în specialitate și minimum 6 luni vechime în specialitate, pentru asistent medical generalist cu S; diplomă de scoală sanitară postliceală sau echivalentă/diplomă de studii postliceale prin echivalare cf. HGR 797/1997  și minimum 6 luni  vechime în specialitate, pentru asistent medical generalist cu PL; diplomă de bacalaureat, minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitate și cunoștințe operare pe calculator, curs SSM (sănătate și securitate în muncă) constituie avantaj, pentru postul de referent I și diplomă de bacalaureat, 6 luni vechime în specialitate și cunoștințe operare pe calculator, pentru postul de referent II.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 iunie 2021. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 23 iunie, iar interviul pe 28 iunie 2021. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 213.