Senatorul Siminica Mirea: ”Actuala guvernare nu dorește bunăstarea românilor”

0
116

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, a precizat, după adoptarea noului buget, că toate amendamentele social democraților au fost respinse. Parlamentarul oltean susține că nevoile și problemele românilor nu prezintă interes în viziunea actualei coaliții, iar aspectele ce țin de dezvoltarea economiei prin investiții sau creșterea nivelului de trai al cetățenilor sunt ignorate total.
”Actuala guvernare nu dorește bunăstarea românilor!
Fapt demonstrat în cursul Ședintei Plenului, în care toate amendamentele susținute de colegii mei social democrați, au fost respinse de către actuala coaliție de guvernare.
Ne doream mai mult pentru români, iar viziunea noastră, precum și scopul acestor amendamente susținute pe ficare județ în parte, au stat la baza dezvoltării tuturor comunităților din România, care ar fi permis noi proiecte de investiții.
Din păcate, și amendamentele susținute pentru județul pe care îl reprezint au avut același rezultat. Așadar, finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților județului Olt au fost RESPINSE, în urma votului, iar situația județului Olt privind amendamentele susținute, nu este singulară!
Un lucru e cert: Nevoile și problemele românilor nu prezintă interes în viziunea actualei coaliții, iar aspectele ce țin de dezvoltarea economiei prin investiții sau creșterea nivelului de trai al cetățenilor sunt ignorate total.” a declarat parlamentarul.