Secretarul judeţului Olt, suspendat din funcție?!

0
656

Secretarul general al Consiliului Judeţean Olt, Gabriel Buleteanu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în același dosar în care este judecat fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, dar și alte 23 de persoane, foşti angajaţi ai Primăriei Caracal, pentru săvârșirea unor fapte de corupţie săvârşite în perioada 2009 – 2012.  Prejudiciul cauzat este de peste 5 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al DNA, Gabriel Buleteanu, care deținea la acea data funcția de şef al Serviciului Juridic – Contencios din cadrul Primăriei municipiului Caracal, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, funcţionarul public obţinând pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Consiliul Județean Olt va rămâne astfel fără secretar general, Gabriel Buleteanu urmând a fi va fi suspendat din funcție.

Gabriel Buleteanu a fost, până în 2014, consilier juridic în cadrul Primăriei Caracal şi şeful Serviciului Juridic-Contencios din cadrul Primăriei Caracal, iar din 2014 până în prezent a deținut  funcția de secretar general al județului Olt.