Se fac angajări la APIA Olt. Nu se cere vechime

0
2864

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Olt.

Mai exact, este vorba despre două posturi de consilier, clasa I, grad  debutant, la Centrul Local Corabia și Centrul Local Balș.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ-PARTEA a VI-a, TITLUL II și să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 18 noiembrie 2019, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, din Slatina, str. Arcului nr. 20 sau la  telefon 0249/411.244.