Se fac angajări la Ambulanță. Vezi ce posturi au fost scoase la concurs

0
1247

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a șase funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de asistent medical cu PL pentru Staţia Ambulanţă Slatina, un post de asistent medical cu PL pentru Staţia Ambulanţă Slatina- punct de lucru Tufeni, un post de asistent medical cu PL pentru Substaţia Ambulanţă Scomiceşti, un post de şofer autosanitară II pentru Staţia Ambulanţă Slatina, un post de şofer autosanitară II pentru Substaţia Ambulanţă Caracal și un post de şofer autosanitară II pentru substaţia Ambulanţă Scomiceşti.

 Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă/diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997 și minimum 6 luni vechime în specialitate, pentru posturile de asistent medical generalist cu PL;

diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C; diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform ordinului ministerului sănătăţii privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri; 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist, pentru postul de şofer autosanitară II.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 noiembrie 2018, ora 15.00. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 19 noiembrie, iar interviul pe 23 noiembrie 2018. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 213.