Scornicești – magnet pentru Fondurile Europene

0
338

Orașul Scornicești, sub conducerea edilului Daniel Tudor, se află într-o progresie ascendentă. Nu sunt vorbe mari ci pura realitate demonstrată de proiectele depuse și aprobate prin P.N.R.R, în cadrul componentei – C10 Fondul Local după cum urmează:

 -REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Mărgineni-Slobozia;
– REABILITARE  MODERATĂ LA LICEUL TEHNOLOGIC CONSTANTIN BRÂNCOVEANU, din oraşul Scorniceşti;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Jitaru;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, din sat Bircii;
– REABILITARE MODERATĂ LA ȘCOALA CU CLASELE I-IV, din sat Chițeasca;
– REABILITARE MODERATĂ LA FOSTUL SEDIU AL PRIMARIEI, din oraşul Scorniceşti;
– ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL – FORMAT GIS, ȘI PLAN URBANISTIC ZONAL, în oraşul Scorniceşti, județ Olt;
– Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice, 6 bucăți cu câte 2 puncte de încărcare;
– Modernizare și extindere sistem de monitorizare și supraveghere video a spațiului public din oraşul Scorniceşti şi satele limitrofe.
Valoarea totală a PROIECTELOR depuse și APROBATE, este de 3.513.815 Euro, la care se adaugă 667.624,85 Euro TVA, adică 20.583.973, 96 ron cu TVA.

O altă veste bună, venită în aceste zile din partea Departamentului Promovare Investiții Învățământ și Cultură din cadrul C.N.I, suntem informați că a fost APROBATĂ și lista sinteză a subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat” în care se află inclus și obiectivul de investiții „Proiect tip – Construire Creșă mică, sat Bălțați, Cvartal T 32, orașul Scornicești, județul Olt”.

Nu în ultimul rând, tot prin P.N.R.R – componenta C5, va intra la evaluare și proiectul  privind REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINȚE din orașul Scornicești.
 Avem, așadar, numeroase proiecte aprobate, sunt lucrări necesare pentru localitatea noastră, obiective pe care, în cel mai scurt timp, vă asigur că le vom duce, cu succes, la bun sfârșit.” a transmis Daniel Tudor.