ȘASE CURSURI GRATUITE PENTRU ȘOMERII DIN OLT

0
330

INFIRMIERĂ, MANICHIURIST- PEDICHIURIST, OPERATOR CALCULATOR, LUCRĂTOR ÎN COMERȚ, BUCĂTAR ȘI BARMAN sunt cursurile de calificare gratuite organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, în luna mai, în urma solicitărilor venite din partea şomerilor.

AJOFM Olt organizează luna viitoare programe de calificare sau recalificare, pentru persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și contra cost, pentru cele care deja ocupă un loc de muncă şi din diferitele motive, doresc schimbarea acestuia. Specializările pentru care se organizează cursurile sunt: infirmieră, manichiurist- pedichiurist, operator calculator, lucrător în comerț, bucătar și barman. În total sunt oferite 84 de locuri.

Cursanţii vor obţine, la finalizarea pregătirii teoretice şi practice, certificate de calificare în meseriile menţionate mai sus, recunoscute la nivel naţional.  Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare de la Compartimentul Formare Profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, strada Dinu Lipatti, numărul 48, tel.0249/413.099.