Salarii mai mari cu 20% de la 1 ianuarie!

0
813

Anunț important, se schimbă legea salarizării de la 1 ianuarie 2020. Numeroși bugetari primesc vești cu adevărat bune, după ce salariile lor vor crește cu 20%. 

Veşti deosebit de bune pentru aceste două categorii de bugetari, după ce s-a aflat că veniturile li se vor majora substanţial din 2020. Legea salarizării se modifică din nou în Parlament. Noi majorări de salarii sunt anunțate pentru anumiteb categorii de bugetar. Conform modificărilor făcute la legea salarizării, majorările sunt valabile pentru angajații din sistemul de stat. Mai exact, este vorba despre angajații din Autoritatea Navală Română, dar și de cei care lucrează în Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier, anunţă România TV.

Potrivit proiectului de lege, veniturile se majorează cu 20%. Această majorare a salariilor va fi aplicată însă de la 1 ianuarie 2020.

Inițiatorii proiectului de lege spun că astfel se elimină toate inechitățile în ceea ce privește salariile celor care lucrează în sistemul de stat.

Săptămâna viitoare deputații vor da votul final pe acest proiect de lege, care va ajunge pe masa lui Klaus Iohannis pentru promulgare.

Sursa: capital.ro