S-a reluat licitația pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Slatina- Pitești

0
1527

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR) SA a ridicat, miercuri, 15 ianuarie, suspendarea procedurii „Proiectare și Execuție „Drum Expres Craiova – Pitești” Tronsonul 4””, publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menționat în cadrul documentației de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie 2020.

„Menționăm că operatorii economici interesați de participarea la această procedura de achiziție publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menționat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor). CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum și la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menționat în documentația de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, se arată într-un comunicat al companiei, remis, joi, Gazeta Oltului.

Durata contractului este de 36 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș și intersectia cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

Valoarea estimată a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fără TVA.