RESTRICȚII DE TRAFIC ÎN MUNICIPIUL SLATINA

1
933
Pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina s-au instituit de miercuri, 7 iunie, restricții de trafic pe segmentul de drum dintre intersecția stăzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor, pe sensul de mers dinspre Inspectoratul Școlar Județean Olt către zona Steaua, vor fi instituite restricții de trafic cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, pe întreg segmentul, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.
Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor.
Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor.
Conducătorii auto sunt rugați să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!

1 COMENTARIU

  1. Ce se întâmplă în Slatina este o nesimțire crasă a celor care se ocupa de aceste lucrări. Constructorul, unul de 2 bani, care lucrează 4-5 ore pe zi, pentru care trebuie că sute de locuitori să își schimbe ruta zilnic, locul de parcare sau alte neplăceri create de acești papa lapte. Lucrări de acest gen se pot face și noaptea, ca in țările civilizate. Dar nu sa faci 20 de m pe zi. Asta e bătaie de joc.

Comentariile sunt închise.