Reprezentanți din Franța, Finlanda, Spania, Croația și Polonia în vizită la ISU Caracal

0
109

Aflați în România la cea de-a treia întâlnire interregională din cadrul proiectului MonitorEE, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a fost gazda unui eveniment la care au participat experți din domeniu, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Ieri, partenerii proiectului din Franța, Finlanda, Spania, Croația și Polonia au efectuat o vizită de studiu la Clădirea Administrativă a Departamentului de Pompieri Caracal. Participanții au putut face schimb de idei și experiențe care să conducă la îmbunătățirea eficienței energetice.

Am fost onorați să primim, miecuri, 22 mai, vizita reprezentanților din Finlanda, Franța, Spania, Croația și Polonia, care au vizitat Clădirea Administrativă a Detașamentului de Pompieri Caracal, reabilitată energetic printr-un proiect implementat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia”, a transmis ISU Olt.

Proiectul Reabilitarea termică și energetică a clădirii administrative a Detașamentului de pompieri Caracal s-a derulat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, valoarea investiției fiind de 4,23 de milioane lei.
Proiectul a vizat: construcție acoperiș, înlocuire instalații electrice și sanitare, anvelopare fațadă și izolare termică.

Marilena Vasile