Record de alcoolemie la volan, în Olt

0
599

În cursul zilei de 26 noiembrie, mai mulțI conducători auto au fost depistați de polițiștii olteni sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Primul caz a fost pe Drumul Național 65, pe raza comunei Optași, când un bărbat, de 34 ani, din orașul Scornicești, județul Olt, a fost oprit de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 65 ani, din comuna Mădulari, județul Vâlce a fost depistat  pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul aceleiași zile, pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Schitu, a fost depistat un bărbat, de 47 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul caz al zilei de marți, a fost înregistrat pe Drumul Județean 653, pe raza comunei Schitu, aici, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a ieșit pozitiv, pentru substanța MDMA (metilamfetamină).

În toate cazurile au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.