PSD Olt, petiţia pentru plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze

0
82
PSD Olt a demarat, în prima zi a lunii în curs, campania de strângeri de semnături pentru susținerea proiectului de lege propus de Partidul Social Democrat privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze.
Președintele Consiliului JudețeanOlt, Marius Oprescu, alături de Vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu, Primarul Slatinei, Emil Moț, PrimarulBalșului, Cătălin Rotea și deputații din județ au semnat pentru plafonarea prețurilor și i-a îndemnat pe olteni să susțină acest demers.
 ”În plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, a înghețării veniturilor și în plină criză sanitară, nu putem lăsa la voia întâmplării dublarea facturilor la gaze și energie. În acest context dificil, trebuie să spunem STOP scumpirilor la electricitate și gaz, ca o măsură de protecție a milioane de familii, care ar deveni și mai vulnerabile în urma acestui nou val uriaș de scumpiri.
Așadar, am semnat pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze și îi invit și pe olteni să susțină acest demers fie online, la https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/, fie la sediile PSD din județ.”, a declarat Marius Oprescu.