PSD Caracal se opune majorării salariilor angajaților din primărie

0
482

Consilierii locali PSD nu vor vota majorarea salariilor angajaților administrației municipale Caracal. Este decizia anunțată de noul președinte al organizației PSD Caracal, Marian Doldurea.
Propunerea de majorare a salariilor personalului angajat în Primăria Caracal a venit dinspre Sindicatul Libertis.

„Administrația orașului trebuie să-și orienteze atenția spre nevoile cetățeanului, să gândească la o mai bună investire a banului public în rezolvarea problemelor comunității. Nu susținem majorări de salarii în condițiile în care orașul Caracal are nevoie de fonduri pentru investiții în infrastructură, siguranța cetățeanului, etc.

Marian Doldurea cere administrației Caracal să facă politica cetățeanului.

„Când va apărea proiectul de buget pe anul 2020 va fi pus spre consultare publică, așa cum este normal, ca și noi, cetățenii orașului Caracal, să ne putem spune părerea cu privire la prioritățile comunității din care facem parte. A venit vremea ca administrația publică să asculte vocea cetățenilor a căror interese le reprezintă.

Noua conducere a Organizației PSD Caracal, orice membru al partidului nostru, indiferent de funcția publică în care se va afla, va face politica cetățeanului Municipiului Caracal”, susține președintele PSD Caracal, Marian Doldurea.