PROCURORII DIN OLT NU VOR SĂ FIE ȘEFI

0
405

În cadrul parchetelor din Olt sunt vacante mai multe funcții de conducere și execuție. Este vorba despre șase funcții de conducere și șase de execuție.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat, în data de 4 iunie 2021, funcțiile de conducere și de execuție vacante la nivelul parchetelor din țară.

Astfel, la nivelul parchetelor din Olt sunt prevăzute nouă funcții de conducere și 30 de execuție. Dintre acestea sunt ocupate trei funcții de conducere și 25 de execuție (un post fiind peste schemă la Parchetul Balș), gradul de ocupare a posturilor fiind de 71,79%.

Instituția din Olt cu cele mai multe posturi vacante este Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt cu două funcții de conducere și patru de execuție (trei dintre posturi fiind blocate), urmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina cu două funcții de conducere și două de execuție.
De asemenea, și Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș este deficitar, fiind vacant un post de conducere, în timp ce la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia este vacant un post de conducere.