Primaria Potcoava, sprijin pentru elevi și profesori în plină pandemie

0
178

În plimă pandemie de COVID-19, Primăria Potcoava vine în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice, oferindu-le echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv tablete pentru desfășuarea activităților didactice în condiții optime. Valoarea totala a echipamentelor este de 1,518,674.50 de lei.
”Primaria Orasului Potcoava, a depus un proiect european prin Programul Operaţional Competitivitate- Axa prioritară 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, avand ca obiect ”Achizitia de echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv tablete, echipamente și dispozitive necesare activitătii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învățământul preuniversitar, Orasul Potcoava, Judetul Olt”.
Valoarea totala a echipamentelor pentru o buna desfăşurarea a procesului de învăţare în modul on-line cat si pentru acordarea de şanse egale tuturor elevilor este de 1,518,674.50 de lei.” au declarat reprezentanții primăriei.
Proiectul presupune:
– Dotarea unui numar de 730 de elevi cu tablete pentru invatamant online
– Dotarea unui numar de 59 de profesori cu laptop pentru invatamant online
– Doatrea celor 31 sali de clasa cu camere web videoconferinta pentru invatamant online
– Dotarea celor 23 sali de clasa cu table interactive pentru desfasurarea invatamantului online
– Dotarea celor 31 sali de clasa cu ROUTER WIRELESS pentru desfasurarea orelor de clasa online
– Dotarea celor 31 sali de clasa cu SISTEM ALL IN ONE pentru desfasurarea orelor de clasa online
– Asigurarea pentru cele 31 sali de clasa pentru instalare, configurare, punere în funcţiune, CREAREA UNEI RETELE pentru a facilita desfasurarea orelor de clasa online