Primăria organizează ”Cupa Slatinei la Înot”

0
194

Primăria municipiului Slatina în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Slatina – Bazinul
Didactic de Înot organizează concursul ”Cupa Slatinei la Înot”, ediția a VII-a, în data de 12 noiembrie 2022.

La această competiție pot participa doar elevii din municipiul Slatina cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani (împliniți), atât fete cât şi băieţi, sportivi ai „Bazinului Didactic de Înot – Slatina” care au terminat cursurile de iniţiere.
Toţi participanţii trebuie să facă dovada că au viza medicală efectuată la zi și trebuie să semneze acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul înscrierii.

Înscrierile se fac în perioada 17 octombrie – 31 octombrie 2022 la sediul Bazinului Didactic de Înot – Slatina din str. Crisan, nr. 33 B, tel: 0349/880.110. Peroanele care doresc să participe trebuie să prezinte obligatoriu, la înscriere, copie după certificatul de naștere / carte de identitate și adeverință medicală.
Un elev poate să se înscrie şi să participe la maximum 2 probe.

Înscrierile la competiție, desfășurarea concursului și premierea câștigătorilor se vor efectua în funcție de 4 (patru) categorii de vârstă, după cum urmează:
• 6 – 7 ani;
• 8 – 9 ani;
• 10 – 11 ani;
• 12 – 14 ani.

Probele de concurs vor fi aceleaşi pentru fiecare categorie de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi, după cum urmează:
a.) 25 m liber (crawl)
b.) 25 m spate
c.) 25 m bras
d.) 50 m liber (crawl)

În funcție de numărul de elevi înscriși la competiția de înot ediția a VII-a, programul de desfășurare se va stabili în ziua următoare după încheierea perioadei de înscriere şi se va afişa la sediul Bazinului Didactic de Înot şi pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Slatina.