Post de șef la APIA Olt, scos la concurs

0
475

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de șef serviciu al Serviciului măsuri specifice din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul judeţean Olt.

Concursul se va organiza la sediul ANFP, la data de 22 iulie, când va avea loc proba scrisă. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti sau ştiinţe sociale sau ştiinţe biologice şi biomedicale; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum cinci ani.  Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenţiei, conform O.U.G 45/2008, în perioada 9-16 iulie 2019, inclusiv.