Polițiștii din Olt au descoperit un transport ilegal de lemne

0
143

Polițiștii din Olt au sancționat o firmă din Argeș, cu amenda de 5000 de lei, după ce au depistat un transport ilegal de lemne. Cantitatea de 5,3 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și lăsată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică și ai Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 65 – European 574, au depistat, duminică dimineață, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Argeș, angajat al unei societăți comerciale din același, ce transporta cantitatea de 5,3 metri cubi de material lemnos, specia fag, fără a avea emis avizul electronic pe terminalul mobil și fără a avea poze în aplicație și traseul înregistrat în aplicația SUMAL 2.0.

Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea fizică a cantității de 5,3 metri cubi de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Balș.