PIRELLI SLATINA FACE NOI ANGAJĂRI

1
5107

Aflându-se într-un proces continuu de recrutare a personalului, Pirelli Tyres România SRL unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume face noi angajări. Concernul are nevoie de inginer mecanic mentenanță, inginer electronist mentenanță, operator producție, tehnicieni de mentenanță și senior buyer pentru fabrica din Slatina.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania Pirelli face noi recrutări de personal. Conform site-ului jobs.pirelli.com, fabrica din Slatina angajează tehnicieni de mentenanță, inginer mecanic mentenanță, inginer electronist mentenanță, operator producție și senior buyer.

Candidații care doresc să aplice pentru tehnician mentenanță trebuie să aibă: studii medii, absolvent liceu/ școala profesionala – calificare mecanic/electrician/electromecanic și vechime de minimum 2 ani în funcția de electrician/mecanic mediu industrial, precum și disponibilitate pentru lucrul în schimburi. Competențe : interpretare scheme electrice/mecanice, analiză şi atenţie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul în echipă, îndemânare, precizie, rigurozitate, perseverenţă, folosirea terminologiei de specialitate.

Pentru postul de inginer mecanic mentenanță se cere Facultatea de Mecanică sau Electromecanică, Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice;
Competențe :
-AUTOCAD
-DWG Editor
-Cunoștinte bune Pneumatica și Hidraulica, precum și citirea și interpretarea desenului tehnic
-Cunoștinte bune pachetul Microsoft Office
Experiența : Minim 3 ani experiență ca Inginer Mecanic în domeniul Industrial
Altele: Limba engleză, Flexibilitate, Persoană dinamică, cu bună capacitate de adaptare la un mediu de lucru internațional.

Pentru postul de inginer electronist mentenanță sunt necesare studii superioare de specialitate: Automatică si Calculatoare / Electronică
Competente: Bune cunoștinte în domeniul automatizărilor industriale, automate programabile tip PLC Siemens, mașini interfața cu utilizator – HMI Siemens, convertizoare de frecventa tip ABB, Schneider, Siemens, Allen Bradley.
Experiența: experiența profesională minimum 2 ani în domeniul automatizărilor programabile;
Altele: Limba engleza, flexibilitate, persoana dinamică, cu bună capacitate de adaptare la un mediu de lucru internațional.

Pentru postul de operator producție se cer studii medii; disponibilitate lucru în 3 schimburi; atenție la detalii și seriozitate si implicare. Pe lângă salariul de încadrare se oferă: spor de 100% pentru orele suplimentare; spor de noapte si bonus de tură continua; bonus de performanță; tichete de masa; tichete de vacanță; subvenție pentru transport și asigurare de viață si accidente.

Nu în ultimul rând, candidații care doresc să aplice pentru postul de Senior buyer trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
Educație:
– Diplomă universitară
Competențe:
Obligatoriu:
– Limbă: engleză (fluent)
– IT: Utilizator de computer competent, cu o atenție deosebită la suita Microsoft Office
De dorit:
– Limbă: italiana este un plus
– IT: cunoștințe SAP (modul MM)
Experiență: experiența în zona de achiziții este un avantaj.

Fondată în 1872, societatea Pirelli se numără printre principalii producători de anvelope la nivel global. Prezentă în peste 160 de ţări, Pirelli deţine 22 de unităţi de producţie şi are aproximativ 38.000 de angajaţi în întreaga lume. Pirelli este un important producător de anvelope premium, care şi-a luat un angajament puternic faţă de cercetare şi dezvoltare. Concurând cu succes în sporturile cu motor încă din 1907, Pirelli este, în prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1, campionatului mondial de Superbike şi al multor altor campionate din întreaga lume.

Cu o tradiție industrială de peste 140 ani, Pirelli este și unul dintre protagoniștii industriei italiene.
Pirelli a investit în România din 2005 și până în prezent peste 555 de milioane de euro, realizând 3500 de locuri de muncă în Slatina. Fabrica de anvelope Pirelli de la Slatina, astăzi una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme este echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este leader: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat şi SUV.

Pirelli Slatina, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 2.795.837.118 RON și un profit net de 67.629.217 RON (adică peste 670 de miliarde ROL).

1 COMENTARIU

  1. Mai mult ca sigur posturile de operator producție sunt disponibile în secțiile bamburi și vulcanizare unde tranzitul angajaților este unul amețitor

Comments are closed.