Polițiștii au făcut prăpăd pe drumurile din Olt

0
634

În ultimele 48 de ore, Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au depistat în trafic mai mulți olteni conducând sub influența băuturilor alcoolice.
Oamenii legii au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Milcov, în timp ce conducea un autoturism de Drumul Județean 546D, pe raza comunei Milcov, având o concentrație de 0,96 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În aceeași zi, polițiștii au depistat pe Drumul Județean 546D, raza comunei Pleșoiu, un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce se conducea un autoturism, prezentând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt oltean a cazut în plasa legii.
”Pe Drumul Național 6- E 70, pe raza comunei Dăneasa, polițiștii au depistat un conducător auto, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Caracal, conducând un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 1,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În toate aceste cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.„ se arată într-un comunicat de presă.
Polițiștii rutieri au reținut 48 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Florina DINU