Polițist împușcat în cap, după ce s-a certat cu iubita

0
1847

Poliţistul Bogdan Dumitrescu de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns în stare gravă la Spitalul din Craiova, după o ceartă cu iubita. Acesta s-ar fi împușcat cu pistolul din dotare.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:00, s-a sesizat prin apel unic de urgență la 112 faptul că o tânără manevra un pistol ce aparținea în mod legal iubitului său. Pistolul s-ar fi descărcat și i-ar fi rănit pe cei doi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a declarat că evenimentul s-a petrecut în Slatina, noaptea trecută, poliţiştii desfăşurând cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a afirmat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani era în stare gravă, după ce s-a împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Iubita acestuia a fost împuşcată în mână, ea încercând să-l împiedice pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminică.