PNL OLT ALEGE UN CAL … NECÂȘTIGĂTOR!?

0
924

Peste puțin timp liberalii, la nivel național, își vor alege conducerea și în mod special pe liderul care timp de mai mulți ani devine unul sau mai degrabă CEL MAI IMPORTANT OM POLITIC din România.
Nu trebuie să uităm că viitorul președinte al PNL este acela care sub semnătura lui, la viitoarele alegeri, va desemna viitorul candidat la Președinția României.
De asemenea, acest om va aproba lista cu candidații pentru alegerile parlamentare din partea PNL și ”va aviza” listele cu candidații pentru funcțiile de președinți ai Consiliilor Județene și primari de comune, orașe și municipii.
Va fi omul care va dispune și apăra membrii guvernului, remanierile în guvern și alte numiri la nivel național și județean.
Iată de ce, acest viitor președinte de partid este important și pentru liberalii olteni și implicit pentru susținerea intereselor economice, sociale din județul Olt.
Se știe că, în luna ianuarie 2021, Biroul Județean al PNL Olt, la propunerea președintelui PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a aprobat: LUDOVIC ORBAN va fi susținut în funcția de președinte al PNL. De atunci lucrurile s-au schimbat, multe organizații județene, lideri importanți din PNL au renunțat la susținerea lui Ludovic Orban în detrimentul mai tânărului lider liberal Florin Cîțu. Actualul prim-ministru vine cu un suflu nou, are o mai mare susținere de peste ocean, și din partea unor lideri europeni. Totodată, acesta a re în mâna dreaptă stiloul cu care semnează drumul banilor spre județe și numirile în cele mai importante funcții ale statului! Oare să nu sesizeze această situație senatorul Liviu Voiculescu și, mai ales, versatul om politic oltean, deputatul Gigel Știrbu?
Noi credem că, în următoarele zile, vor fi voci multe din PNL Olt care vor ridica public această nouă orientare ”pro-Cîțu”! și mai anticipăm ceva: Ludovic Orban va renunța la candidatură, văzând cum, rând pe rând, este părăsit de către cei mai apropiați prieteni de partid!
Întrebarea este: cine va fi primul la Olt, Voiculescu sau Știrbu?!
Noi mergem pe mâna lui Gigel Știrbu, poate cel mai versat și cu simț practic de felină politică din Olt!

P. Calciu