PNL Corabia a trecut la PSD

1
517

PSD Corabia a devenit una dintre cele mai puternice organizații din județ, după ce a absorbit întreaga filială a PNL din oraș. Astfel, peste 300 de membri și susținători liberali se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia:

Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizații și pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală. Peste 300 de membri și susținători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia. Ne așteaptă împreună noi provocări și o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunității locale.” transmite PSD Olt.

1 COMENTARIU

 1. Nu PNL OLt a trecut la PSD Corabia!
  Au trecut tradatorii si lasii, care vor avantaje fara lupta!
  PNL Olt ramane cel mai istoric partid al democratie romanesti!
  Lasii si tradatorii nu s-au putut adapta rigorilor de responsabilitate si onoare impuse de acest partid al istoriei romane!
  Oamenii cu simtul raspunderii au ramas fideli principiilor liberalismului si vor lupta in continuare, cu noua echipa, impotriva,,ciumei rosii,, din judetul Olt, care ne-a marcat, in sens negativ, viata, de peste 33 de ani, pentru dreptate si adevar, pentru respectarea drepturilor constitutionale ale tuturor cetatenilor din judetul Olt si din Romania!
  ,,Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne. Originile mișcării liberale trebuie însă căutate cu mult mai devreme, în perioada pașoptistă, momentul 1875 constituind doar instituționalizarea și coagularea unor grupări care existau deja pe scena politică. După 1866 liberalii au jucat practic rolul principal în procesul de modernizare a României.

Comments are closed.