PICAȚI PE CAPETE LA CONCURSUL DE ASISTENŢI MEDICALI PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN SLATINA

0
1153

Doar șase candidaţi din cei 26 interesaţi de un post de asistent medical debutant au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100. Ba, mai mult lucrarea unui candidat a fost notată cu 0 puncte.

   S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de asistenţi medicali pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Este vorba despre cinci posturi, specialitatea laborant, farmacie, radiologie și imagistică medicală și balneofizioterapie, scoase la concurs. Deşi zeci de persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul celei mai mari unităţi sanitare cu paturi din judeţ, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 4,8 puncte, 4 puncte, ba chiar a fost o lucrare notată cu 0 puncte. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 70 de puncte. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului, luni, 30 decembrie, urmează interviul.