Peste 1.000 de locuri de muncă la Bursă. Vezi ofertele

0
355

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi, vineri 12 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Olt. Evenimentul se va desfăşura atât în municipiul Slatina (Casa de Cultură a Sindicatelor), cât şi în municipiul Caracal (foaierul Teatrului Naţional) cu începere de la ora 9.00.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache, până la această dată, au fost contactaţi nu mai puțin de 69 de agenţi economici din judet, din care 56 angajatori au confirmat participarea la această bursă, oferind un număr de 1.019 locuri de muncă, din care 45 pentru persoane cu studii superioare.

Cele mai solicitate meserii

Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi prezenţi la această bursă pot fi amintite: inginer construcții civile, inginer zootehnist, agronom, inginer piscicol, inginer mecanic, economist, șef departament, șef depozit, inginer drumuri, frigotehnist, automatist, faianțar, fierar betonist, dulgher construcții, sudor, lăcătuș mecanic, instalator apă canal, electrician, funcționar administrativ, agent vânzări, lucrător gestionar, reprezentant comercial, zidar-rosar-tencuitor, secretară, șofer autoturism și camionete, confecționer asamblor articole textile, paznic, operator producție, stivuitorist și muncitor necalificat. Cele mai multe locuri sunt pentru: confecționer asamblor articole textile-144, muncitor necalificat-87, operator producție-40 și electrician-24.