Pensionarii din Olt, aşteptaţi la Casa de Pensii

0
627

Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 11 – 2020 disponibile.

Lista cuprinde un număr de 138 bilete de tratament atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020 cât și din unitățile hoteliere ale Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 26-29 iulie 2020 și sunt repartizate astfel: patru bilete în stațiunea Amara; șapte bilete în stațiunea Buziaș; opt bilete în stațiunea Calimanesti; 11 bilete în stațiunea Covasna; trei bilete în stațiunea Eforie Nord; șase bilete în stațiunea Felix; 10 bilete în stațiunea Govora; 46 bilete în stațiunea Olanesti; nouă bilete în stațiunea Pucioasa; 16 bilete în stațiunea Caciulata; două bilete în stațiunea Sovata; două bilete în stațiunea Slanic Moldova; două bilete în stațiunea Techirghiol; patru bilete în stațiunea Tusnad; două bilete în stațiunea Geoagiu; cinci bilete în stațiunea Saturn și un bilet în stațiunea Neptun.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 22 iulie 2020.

ATENTIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligatia de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020, a precizat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Lista numerelor de telefon ale unitatilor hoteliere este disponibila pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament.