Pensionarii din Olt, aşteptaţi la Casa de Pensii

0
484

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt a pus în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XII-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 12-16 august 2020. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate aproximativ 240 de bilete în unitățile hoteliere aparținând Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă, dar și în unitățile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte.

Biletele de tratament sunt disponibile în următoarele stațiuni: Olănești (72 de bilete); Căciulata (39 de bilete); Govora (22 de bilete); Felix (16 bilete); 14 bilete în stațiunea Covasna; 12 bilete în stațiunea Călimănești; 10 bilete în stațiunea Saturn; 10 bilete în stațiunea Herculane; șapte bilete în stațiunea Eforie Nord; șase bilete în stațiunea Amara; șase bilete în stațiunea Buziaș; cinci bilete în stațiunea Pucioasa; patru bilete în stațiunea Bala; patru bilete în stațiunea Tușnad; trei bilete în stațiunea Mangalia; Slănic Moldova, Slănic Prahova și Vatra Dornei, câte două bilete.

Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 3 august 2020, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 4 august 2020 și se vor vinde în data de 5 august 2020.

 ATENȚIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1078 din 12 iunie 2020, a precizat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Persoanelor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

 

Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibilă pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament.