Paula Seling, Anastasia Lazariuc şi Gabriel Bîscoveanu, concertează la Slatina

0
387

Gala Laureaţilor va avea loc în perioada 20-24 ianuarie 2020, eveniment ce marchează 652 de ani de la prima atestare documentară a municipiului. Centrul Cultural „Eugen Ionescu” va gazdui acest eveniment.

Luni, 20 ianuarie, Gala Laureaţilor va debuta cu Gala Campionilor, ce va începe cu ora 8.30. Se vor decerna diplome și premii elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor din unitățile de învățământ slătinene care au obținut performanțe remarcabile în anul 2019.

Miercuri, 22 ianuarie de la ora 17.00, va avea loc Gala Superlativelor. Această gală este dedicată cetățenilor de onoare și  persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul trecut la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a Slatinei. La finalul evenimentului, Paula Seling șI şi Gabriel Bîscoveanu vor concerta.

Vineri, 24 ianuarie 2020, va fi ultima zi a evenimentului. În dimineața acestei zile, în intervalul orar 9.45 – 11.00, va avea loc ceremonialul militaro- religios, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza și distribuire de stegulețe și cocarde tricolore.

Începând cu ora 17.00, va avea loc Gala Seniorilor în cadrul căreia se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2019. În încheiere va concerta Anastasia Lazariuc.