Directorul Liceului „Ion Minulescu” Slatina a demisionat

1
842

Directorul Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina, profesorul Christian Ionescu, a demisionat din fruntea unității de învățământ, ce a fost în centrul unui scandal, după ce 21 de elevi au ajuns la spital, acuzând stări de rău, vomă și diaree.

Anunțul a fost făcut de primarul Slatinei, Emil Moț, care a precizat că apreciază gestul directorului.

„Apreciez gestul domnului director al Colegiului „Ion Minulescu”, Cristian Ionescu, care şi-a asumat vina şi a demisionat din funcţie. Dar ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa, oameni care nu şi-au făcut datoria fie din rea voinţă, fie din incompetență! A fost un cerc vicios, în urma căruia au avut de suferit copiii noştri”, a spus Moț.

Edilul Slatinei își dorește ca autoritățile să găsească exact sursa contaminării.

„În calitate de primar şi de părinte, susţin în continuare solicitarea ca autorităţile competente să continue controalele şi să găsească sursa contaminării de la cantina şcolii. De asemenea, le reamintesc tuturor domnilor şi doamnelor directori cât și administratorilor unităților de învățământ, pentru că ei se ocupă direct de achizitiile publice ale școlilor, că dacă au luat un examen, nu înseamnă că sunt de neatins, indiferent de conduită şi de ceea ce fac din poziţia de manager sau administrator! Reamintesc părinților și profesorilor din municipiul Slatina că Primăria alocă anual unităților de învățământ aproximativ 160 miliarde lei vechi pentru care directorii și administratorii sunt direct responsabili de cheltuirea banilor publici”, a adăugat edilul.

1 COMENTARIU

  1. hai sictir !
    primul care ar fi trebuit sa-si dea demisia esti Moțule!
    ce dreaq te recomanda pe tine ca primar??
    stim noi!!

Comments are closed.