Paul Stănescu, singur împotriva lui Dăncilă

0
1309

La ședința CEx națională s-a supus la vot și candidatura lui Liviu Pleșoianu, care a primit doar un singur vot din partea lui Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui.

Acesta a făcut de fapt un joc pentru a masca atacurile dure pe care le-a avut cu câteva zile în urmă față de primarul capitalei, Gabriela Firea. Precizăm că aceasta s-a retras din cursa pentru Palatul Cotroceni în cadrul Biroului Permanent Național.

Viorica Dăncilă, președinte PSD, a fost propusă și aprobată cu doar două voturi împotrivă, cele ale lui Dumitru Buzatu și Paul Stănescu, președintele PSD Olt. Practic doar liderul social democrat de la Olt s-a opus și se dezice în continuare de candidatura actualului premier la prezidențiale.

Rămâne de văzut. Mulți pesediști din Olt sunt derutați și neliniștiți de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare cu eventualele repercusiuni din partea centrului față de liderii olteni.

Din informațiile noastre, în ultima perioadă și mai ales în cursul zilei de astăzi, mai mulți parlamentari de Olt au fost contactați de către reprezentanți ai Pro România pentru a părăsi PSD și a trece la formațiunea politică înființată de Victor Ponta.