Oprescu şi Chesnoiu, la lansarea Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

0
297
ADR Sud-Vest Oltenia a organizat joi, la Craiova, cu sprijinul ROREG – Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România, evenimentul de lansare a Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, în prezența a peste 150 de participanți. Printre cei prezenți s-au numărat Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, reprezentanți ai Comisiei Europene, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, foști miniștri, secretari de stat, prefecți, primari din regiune, ÎPS Irineu, mitropolitul Olteniei, reprezentanți ai mediului academic din Oltenia.
Este un nou început pentru noi și pentru partenerii noștri, un nou drum pe care pornim împreună, cu scopul de a atrage cât mai multe fonduri europene în Oltenia. A venit momentul să vorbim despre lucruri concrete, despre proiectele care vor face regiunea mai puternică, proiecte pe care partenerii noștri sunt pregătiți să le implementeze”, a declarat domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.
Un moment important al acestei întâlniri a fost semnarea Declarației comune dintre Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.