Paul Stănescu, reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea

0
779

Preşedintele-executiv al PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, luni, că e şocat după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) de a îl condamna pe preşedintele PSD Liviu Dragnea la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„O să avem mâine (marţi -n.r.) Biroul Politic Naţional şi Comitet Executiv şi vom lua deciziile într-un moment foarte greu. Sunt şocat. Nu pot să fac comentarii. Chiar sunt sub stare de şoc şi nu pot face declaraţii. Sunt şi eu om ca şi dumneavoastră”, a declarat Paul Stănescu, la sediu PSD.

Întrebat dacă regretă decizia judecătorilor în cazul lui Liviu Dragnea el a răspuns pozitiv.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Sursa: mediafax.ro