Angela Nicolae: ”Mă voi duce acolo unde mi se va cere”

0
1621

În urma negocierilor dintre PSD, PNL și UDMR, s-a stabilit ca acolo unde există preşedinte al Consiliului Judeţean de la un partid va şi prefect de la acelaşi partid. Astfel, județul Olt având președintele CJ de la PSD, va da și prefectul și un subprefect de la același pratid, urmând ca al doilea subprefect să fie de la PNL.

Principala opțiune PSD pentru Prefectura Olt este Angela Nicolae, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Aceasta conduce cea mai importantă unitate medicală din județ după interimatul asigurat de Dan Stana. O altă opțiune pentru prefect este și fostul prefect, Silviu Neacșu.

Contactată telefonic de către Gazeta Oltului, Angela Nicolae a declarat că: ”Mă voi duce acolo unde mi se va cere pentu că este normal, sunt și om politic. Dacă o să părăsesc Spitalul o fac cu regrete căci mai sunt multe de rezolvat pe linie de investiții.”.

Angela Nicolae este la conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina într-o perioadă grea, când COVID-ul a făcut ravagii la nivelul întregii țări, însă a dat dovadă de mult profesionalism în gestionarea acestei situații.

Angela Nicolae este în calcul și pentru o funcție de Secretar de Stat în Ministerul Sănătății.