Parada motocicliștilor pe străzile Caracalului

0
1875

Îi vedem zilnic prin trafic și mulți dintre noi le admirăm pasiunea.
Astăzi, pe străzile din Caracal au răsunat zgomotul motoarelor turate la parada anuală a motocicliștilor, spre încântarea localnicilor.

Evenimentul organizat de Moto Romanați este la a III-a ediție și are ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate motocicletele. Aceștia doresc să fie auziți și respectați de către conducătorii auto și să atragă atenția asupra siguranței în trafic.

Aproximativ o sută de motocicliști din județele: Olt, Dolj și Teleorman și-au dat întâlnire pe platoul administrativ din fața Primăriei Caracal.

Primarul Ion Doldurea i-a întâmpinat și s-a alăturat motocicliștilor într-o atmosferă plină de voie bună și mult soare.

Mulțumim domnului Primar al Municipiului Caracal și Serviciului Rutier care ne-a ajutat ca acest eveniment minunat să se desfășoare în condiții bune. 
Noi, ca motocicliști întâmpinăm în trafic probleme de tot felul în special că acum venim după un sezon rece și conducătorii auto nu sunt obișnuiți cu noi și se pot întâmpla tot felul de accidente. Scopul nostru este de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic”, a precizat Cismaru Gabriel, președintele Asociației Moto Romanați.

Pornirea la drum a motocicliștilor pe principalele străzi ale orașului s-a transformat într-un adevărat spectacol pentru privitori.

Marilena Vasile