VIDEO. Angajații TMK-ARTROM, protest în fața Guvernului

0
504

500 de angajați TMK-ARTROM protestează la această oră în fața Guvernului României. Oamenii sunt nemulțumiți că autoritățile nu au deblocat situația, iar compania este la un pas să se scufunde. Slătinenii vor să își câștige cinstit pâinea, vor să își păstreze locurile de muncă și să nu fie la mila statului.

450 de angajați de la TMK ARTROM au plecat în această dimineață spre Capitală, protestul fiind autorizat în intervalul 11.00-16.30.

TMK-ARTROM se confruntă cu mari probleme, după ce conturile i-au fost blocate, în contextul conflictului din Ucraina. Astfel, 2.400 de angajați, atât de la Slatina, cât și de la Reșița, și-au primit cu o întârziere de aproape două săptămâni salariile, conturile TMK-Artrom fiind blocate, societatea având la începutul lunii martie acționariat rusesc. Deși problema salariilor a fost momentan rezolvată, compania nu poate efectua alte tranzacții, iar marfă în valoare de zeci de milioane de dolari este blocată în diferite porturi din țară și străinătate, dar și în depozitele firmei din Slatina.