PANDEMIA a aferctat piața imobiliară din OLT

0
403

Potrivit statisticii Autorității Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), la nivelul județului Olt au fost tranzacționate, în luna noiembrie, doar 233 de imobile. Acest număr face ca județul Olt să fie pe penultimul loc la nivel național privind numărul imobilelor tranzacționate în a unsprezecea lună din acest an. În ierarhia județelor cu numărul cel mai mic de imobile tranzacționate în noiembrie, Oltul este urmat de Caraș Severin cu doar 227 vânzări.
La polul opus, cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în luna noiembrie, în București – 12.132, Ilfov – 5.498 și Cluj – 3.456.
La o analiză mai amânunțită pe un site de vânzări terenuri și locuințe, constatăm că prețurile terenurilor este într-o continuă creștere, în timp ce cel al locuințelor stagnerază. Un mp de teren de pe strada Panselelor din Slatina este scos la vânzare cu 120 euro de proprietar, în timp ce un apartament cu două camere, complet utilat, situat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina este scos la vânzare cu 67.500 de euro.