Organizatorii FesTin-ului 2022, anunță o deschidere incendiară a celei de-a XII-a ediții

0
218

După o pauză de 3 ani din agenda culturală a localității, Festivalul de teatru și film de scurt metraj pentru tineret-FesTin, revine pe scena Naționalului caracalean cu ediția a XII-a. Programat să se desfășoare în perioada 23 – 26 august, sub patronajul Primăriei Municipiului Caracal și a Consiliului Local, FesTin-ul va reuni în municipiul din Câmpia Romanațiului, tineri talentați și pasionați de teatru și film din toată țara. Lucrările acestora constituite pe două secțiuni, vor fi atent jurizate de profesioniști ai celei de a șapte arte; Film de scurtmetraj: Nae CARANFIL, Otilia CÂRSTEA, Florin BECIU,  Teatru: Vlad ZAMFIRESCU, Claudiu MIHAIL, Costinela UNGUREANU, Alexandru POPA

Organizatorul Festivalului, Centrul Cultural municipal “Radu Șerban” din Caracal anunță o deschidere incendiară a FesTin-ului programată pe 23 august, ce va debuta   pe Platoul administrativ din fața Primăriei municipiului Caracal cu  concertul live “NoAntidote” urmat de un  spectacol pirotehnic prezentat de Paladinii de Terra Medies.

Vor urma două zile de workshop-uri de teatru șI film de scurt metraj pentru participanții la festival, după care pe 26 august va avea loc Gala FesTin, urmată de spectacolul de teatru „Pe o pânză de păianjen” în. Regia lui Vlad Zamfirescu. Preț billetului la teatru este  80 lei.și doritorii îl pot achiziționa de la agenția Teatrului Național.

Nu ratați FesTin- 2022! Organizatorii anunță și alte surprize pentru participanți!

Doru Tudor